marți, 13 septembrie 2011

PIRAMIDELE-CINE LE-A CONSTRUIT?

Marea piramida a fost construita de Ningishzida, cel care a castigat razboiul impotriva lui Marduk, unul din urmasii lui Enki. Din traducerea textelor sumeriene(cuneiforme) de la Ninive(actualul Irak) dau date extraordinare despre constructorii acestor minuni tehnice. Acesti constructori enigmatici, sunt de fapt creatorii nostrii. Aceste 2 monumente, care au fost fals atribuite celor 2 faraoni egipteni, au fost construite imediat dupa marele deluviu(potop in limbaj biblic), pentru a aminti despre acest sinistru eveniment. Cele 2 piramide reproduc exact cele 2 varfuri muntoase din Ararat, care indicau directia de aselenizare a navelor creatorilor nostrii, spre spatioportul de la Baalbek din actualul Liban. Sfinxul este tacutul veghetor ale celor 2 monumente(piramide) si este impodobit cu infatisarea lui Ningishzida, constructorul piramidelor. Spre iformarea dumneavoastra inscriptia din piramida lui kheops este un fals ordinar doivedit de cel putin 80 de ani. Cartusul respectiv a fost scris de un fost angajat al egiptenilor, pentru a acoperii una din cele mai mari mistificari de pana acum. Corpul de Leu al Sfinxului simbolizeaza zodia in care s-au construit pirmidele. Despre capul Sfinxului pot sa va spun ca cel mai mare criminalist din lume (cel al politiei din New York) a studiat genetic face-sul Sfinxului si dupa o lunga perioada de studiu a constructiei craniului a concluzionat foarte sigur pe el ca; "craniul Sfinxului nu este unul pamantean din cauza masuratorilor total diferite ale acestuia cu orice alt craniu de pe suprafata terei !"
O concluzie a unei echipe de fizicieni si arheologi rusi(anul 2007) au concluzionat ca este imposibil de fasonat constructii de granit si bazalt (cu duritate 6 sau 7 pe scara Mohs) sau mai grav componente de diorit roz (cu duritate 9 Mohs, care sunt prezente din plin in piramide) cu unelte de BRONZ ! Never ever !
Multe lucruri interesante se pot spune din textele sumeriene lasate noua. Dar asta cu alta ocazie.
SURSA-ENKI

duminică, 4 septembrie 2011

MISTERUL CASTELULUI DE CORAL


Castelul de Coral din Homestead
Structura, care a uimit o lumea întreagă, a fost ridicată de un singur om, care a muncit numai în timpul nopţii şi nu a vrut să dezvăluie nimănui secretul. Când era întrebat cum a reuşit să ridice castelul, Edward Leedskalnin afirma că “a descoperit secretul construirii piramidelor din Egipt”.
Totul realizat din bucăţi mari de coral, pe care le-a deplasat dintr-o carieră din apropiere. Pentru construcţia micului castel, Leedskalnin nu a folosit nici un gram de mortar: blocurile de mari dimensiuni sunt aşezate perfect. Lituanianul nu a dezvăluit niciodată metoda prin care a construit ciudata structură.

De câte ori era întrebat despre secretul său, el răspunde enigmatic: “Nu este chiar dificil. Secretul este să ştii cum!”. El sugera că s-a folosit de magnetism şi de însuşirile rocilor. “Am descoperit secretul construirii piramidelor şi am mai aflat cum egiptenii şi popoarele din Peru, Yucatan şi Asia, folosindu-se numai de instrumente primitive, au ridicat şi aşezat perfect blocuri de piatră care cântăreau multe tone”, a scris la un moment dat Leedskalnin într-o broşură.
Una din portile castelului, i-a impresionat pe inginerii care au studiat-o. În ciuda greutăţii sale, roca putea fi rotită de un copil de 10 ani fără nici un fel de dificultate. Când nu a mai funcţionat, echipa de ingineri care a reparat mecanismul s-a declarat impresionată de simplitatea şi perfecţiunea lui. Cu tehnologia actuală, mecanismul nu ar putea fi replicat fără ajutorul laserului.
Un alt mister care persistă este modul în care Leedskalnin a reuşit să mute întreaga structură de pe locul unde a început construcţia, în actuala localizare, la câţiva kilometri depărtare.
Ciudatul lituanian lucra numai noaptea, fără să-l vadă nimeni. Se spune că simţea când cineva încerca să tragă cu ochiul. Cu toate acestea, mai multe persoane susţin că au reuşit să-l vadă la lucru. Un martor a afirmat că bucăţile enorme de piatră se mişcau singure prin curte. Vecinul lui Edward a afirmat şi el că lituanianul îşi punea palmele pe bucăţile de rocă şi apoi le cânta. Un grup de tineri au întărit aceste spuse afirmând blocurile de coral pluteau prin grădină “ca baloanele umplute cu hidrogen”. Leedskalnin a construit castelul în memoria lui Agnes Scuffs, femeia care l-a părăsit cu o zi înaintea nunţii. Lituanianul a murit aşa cum a trăit: misterios. Cu trei zile înainte de a muri, a lăsat pe uşa castelului un bilet pe care a scris: “Plecat la spital”. Trei zile mai târziu, la 7 decembrie 1951, Leedskalnin s-a stins într-un spital din Miami, nu înainte de a lăsa pe o plăcuţă un mesaj cât se poate de misterios: “Secretul Universu-lui este 7129 / 6105195”.

,,Lucrand singur timp de 20 de ani, intre 1920 si 1940, pentru a construi casa pe care a numit-o ""Parcul Portii de Piatra"", in Florida City, Leedskalnin a actionat astfel dupa ce a fost parasit de logodnica sa. Fata si-a motivat gestul prin faptul ca baiatul era batran si sarac. Dupa ce a colindat Statele Unite si Canada, Edward s-a stabilit in Florida din motive de sanatate, medicii descoperind ca suferea de tuberculoza. El a inceput sa-si construiasca o ""casa de corali"" in 1920. Dar in 1936, cand a constatat ca un nou cartier de locuinte ii ameninta intimitatea, el si-a mutat ""resedinta"" 15 kilometri, la Homestead, aducandu-i cateva completari si transformand-o intr-o adevarata atractie turistica. Operatiunile executate continua sa ramana invaluite in mister, deoarece nimeni nu l-a vazut efectuandu-le. El a lucrat deseori in timpul noptii, la lumina lanternei. Nu exista martori oculari care sa ateste ca plapandul barbat a transportat singur uriasele blocuri de coral. Cand el a mutat ""imobilul"" la Homestead, vecinii au putut vedea uriasele blocuri de piatra transportate cu un camion, dar nimeni nu a observat cum le-a incarcat si le-a descarcat.

INTREBARI. Exista numeroase semne de intrebare legate de scepticismul lui Leedskalnin fata de magnetism si electricitate si de incercarile sale de a da realizarilor proprii un caracter mistic si misterios. A descoperit el metoda prin care putea manevra uriase blocuri de piatra cu mijloace primitive? Edward, decedat in 1951, a luat secretele sale in mormant, acestea asteptand, si acum, sa fie redescoperite"

SURSA- OKAY.RO