joi, 3 mai 2012

HOLOGRAMA MISTERIOASA DIN CEAHLAUPe Ceahlau se petrec an de an, cu regularitate, doua fenomene optice inexplixabile. 

In prima decada a lunii august, sub lumina rasaritului, umbrele varfurilor Toaca si Piatra Ciobanului formeaza, timp de peste o ora si jumatate, o holograma naturala imensa, avand forma unei piramide perfecte, fenomenul fiind denumit Umbra Piramidei. 
Varful Toaca este un adevarat mister. 
Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural
Masuratorile efectuate de specialisti au aratat ca laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decat cel al aceleiasi piramide.

Ceea ce s-a filmat si folografiat astazi 6 august 2010(a 49 zi dupa solstitiul de vara) este imaginea reconstruita a unei piramide aproape perfecte, de fapt o holograma. 

Pentru formarea ei existand stancile din zona formand niste umbre, care combinate cu norii de ceata, inclusiv particule de apa si cu razele solare, toate generand aceasta imagine
Tot in aceeasi perioada a anului, deasupra varfului Toaca se produce un fenomen optic care dureaza doar cateva minute si pe care localnicii l-au numit, inca din vechime, Calea Cerului. 
Practic, deasupra muntelui se formeaza un stalp de o luminozitate intensa si stranie, care se pierde in imensitatea cerului si care este marginit pe laturi de doua benzi intunecate. Unii cercetatori ai respectivelor fenomene sunt de parere ca acestea se datoreaza faptului ca prin Ceahlau, respectiv prin varful Toaca, trece una din axele energetice ale globului pamantesc.

Studii aprofundate asupra acestui fenomen invaluit in mister, au fost facute de prof. Ticleanu Nicolae de la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Geologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu