joi, 7 iulie 2011

TOP 10 LOCURI BANTUITE

Plaja fantomelor in TOP 10 locuri BANTUITE de care probabil nu stiai

O plaja unde armata japoneza a torturat si ucis oameni, dar si un tunel al tipetelor se inscriu in topul celor mai bantuite, dar mai putin mediatizate locuri din lume
Plaja fantomelor in TOP 10 locuri BANTUITE de care probabil nu stiai
1. Plaja Changi

Legenda din jurul acestui loc din Singapore spune ca aici au fost torturati si ucisi de armata japoneza toti cei ce simpatizau China, operatiunea fiind cunoscuta drept Sook Ching. Oamenii sustin ca tipete puternice si plansete pot fi auzite pe plaja, iar oameni fara capete si plini de sange pot fi vazuti pe nisip pe perioada noptii.
2. Cimitirul Burlacilor

In Illinois, exista un cimitir in care sunt ingropati doar barbati, toti necasatoriti inainte de moarte. Notele istorice arata ca ritualuri de magie neagra s-au facut in mod repetat in acest cimitir, din care localnicii se plang acum ca aud voci si vad creaturi ciudate.
3. Monte Cristo, Australia

Nu romanul lui Alexandre Dumas ci o proprietate din Australia, cunoscuta drept cea mai bantuita casa din tinutul cangurilor. Bantuita se pare de fantoma unei foste proprietare, ce a locuit 23 de ani singura in locuinta dupa moartea sotului ei, casa a fost gazda mai multor evenimente tragice. Un copil a murit dupa ce a fost scapat pe scari, o menajera a cazut de la balcon, iar un baiat ce se ocupa de grajduri a murit ars de viu.
4. Fortul Bhangarh


Aflat in India, acest fort a fost blestemat de un exorcist. Acesta i-ar fi condamnat pe toti cei ce calca in aceasta zona la moarte subita, urmand apoi ca sufletele lor sa ramana pentru totdeauna in cadrul aceluiasi fort. Localnicii ii sfatuiesc pe vizitatori sa nu calce in zona, pentru ca toti cei ce au pus piciorul in cadrul fortului au disparut fara urma.
5. Podul Tipetelor din Maud Hughes

Mai multe legende incearca sa explice tipetele ce se aud mereu in jurul acestui pod din statul american Ohio. Una dintre ele spune ca o femeie si-a aruncat copilul de pe pod, iar apoi s-a spanzurat de el, in timp ce altii spun ca femeia de fapt s-a aruncat din masina iubitului dupa o cearta, exact atunci cand acesta trecea peste pod.
6. Casa lui George Stickney


Aflata in America, in Illinois, casa i-a apartinut unui barbat numit George Stickney, pasionat de spiritism. Acesta se spune ca si-ar fi construit casa intr-un asemenea mod incat sa poata comunica cu fantomele copiilor sai morti. Devenita intre timp sediu al Politiei din zona, casa inca tulbura linistea celor ce intra in ea. Politistii se plang ca luminile se sting singure, usile se deschid si se inchid fara explicatie, iar obiectele se misca libere.
7. Casa din Piata Berkeley


Legendele sunt impartite in cazul casei aflata la aceasta adresa. Unii spun ca o fetita a fost ucisa de un servitor bolnav mintal, in timp ce altii spun ca o fetita abuzata a sarit de pe pervarzul ferestrei. Etajul cel mai de sus al casei este cel bantuit, voci ciudate fiind auzite in mod constant. O librarie a fost deschisa la parter, iar vanzatorii au fost instruiti sa stea departe de etajul cu probleme.
8. Muzeul Babenhausen


Babenhausen este un orasel la 25 de kilometri de Frankfurt, iar muzeul sau este, in opinia localnicilor, bantuit de fantomele soldatilor ce au murit in zona in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Legenda spune ca daca un soldat viziteaza muzeul si isi foloseste telefonul, va auzi vocea unei femei ce vorbeste in germana, dar care rosteste cuvintele in ordine inversa.
9. Tunelul tipetelor din Canada

Se spune ca un tata sadic si-a incendiat de vie fetita in acest tunel aflat in regiunea canadiana Ontario, iar acum, daca aprinzi un chibrit in tunel vei auzi imediat un tipat isteric.
10. Dealul Dominican


In varful acestui deal din Baguio, Filipine sta hotelul Diplomatilor, un loc ce in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost invadat de refugiati. Bombardat de japonezi, hotelul este acum, spun localnicii, bantuit de fantomele celor ce au murit in urma bombardamentelor.
Sursa: Travelkat.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu