marți, 2 august 2011

7 CURIOZITATI SEXUALE

7 curiozitati sexuale

7 curiozitati sexuale Stiai ca anumite boli erau candva tratate cu vibratorul? Dar ca in Hong Kong o femeie isi poate ucide cu mainile goale barbatul daca acesta o inseala?

1.    Cel mai bun medicament… in secolul al XIX-lea
Daca aruncam o privire prin muzeele sexului, vedem ca vibratoarele au fost folosite initial, mai exact in secolul XIX, pentru a trata femeile “isterice”. Ele constituiau un accesoriu medical si ajutau medicii sa calmeze pacientele anxioase.

De-a lungul istoriei insa, conceptul acestei boli s-a schimbat. Spre exemplu, in timpul clasicismului, o persoana nervoasa trebuia respectata, ea fiind considerata cea mai aproape de Dumnezeu.

2.    Sperma face minuni
Deoarecele contine zinc si calciu, sperma ar putea ajuta la prevenirea degradarii smaltului dintilor. Dar nu inseamna ca ar trebui si folosita in acens sens!

3.    Pictograma Playboy
Iepurasul cu pricina intrupeaza sexualitatea si liberalismul sexual si este cunoscut pentru zambetul sau neobisnuit. Revista Women’s Health a descoperit ca acest zambet a ajuns popular datorita traditiei japoneze conservatoare.

Consumatorii japonezi au respins mult timp comercializarea produselor branduite cu nabadaiosul iepuras din cauza ca silueta acestuia aducea cu cea a organului sexual masculin. Asa ca, in cele din urma, i s-a adaugat si zambetul, pentru a fi pe placul japonezilor.

4.    Lungimea medie a penisului unui japonez este de…?
Daca e sa ne incredem in statistici, atunci un barbat caucazian ce viziteaza Japonia, inseamna cam acelasi lucru cu un barbat negru aflat in vizita intr-o tara de albi.

In medie, lungimea unui penis in erectie al japonezilor se presupune ca este de 10 centimetri. Iar atunci cand nu este stimulat de doar 5 centimetri. Sa credem?!

5.    Daca nu-ti place sa faci exercitii
Tot mai multe persoane sustin sus si tare ca exercitiile regulate pot fi substituite de sex. Jumatate de ora de sex intens te poate ajuta sa arzi in jurul a 200 de calorii. In plus, placerea este impartita de doua persoane!

6.    Lenjeria intima feminina

Costumele burlesti, dorinta fiecarui barbat, pot fi considerate foarte sexy. Dar asta nu inseamna ca la origine au fost create cu aceasta intentie.

Potrivit Ditei von Tesse si muzeelor sexului, partea de jos a lenjeriei feminine a fost initial creata ca “o continuare a parului pubic” pentru prostituatele din secolul al XIV-lea.
Forma designului servea in special pentru a ascunde simptomele de sifilis. In zilele noastre insa, lenjeria sexy din latex are cu totul si cu totul alta semnificatie.

7.    Omucideri in Hong Kong
In cazul in care un barbat adult din Hong Kong este prins inseland, el trebuie sa plateasca mai mult decat material pentru problemele cauzate. Astfel, o femeie care se simte tradata (si in stare) are dreptul legitim de a-si omori barbatul, cu mainile goale.
SURSA-CSID.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu