sâmbătă, 21 mai 2011

TOP 10 CIUDATENII

Cele mai ciudate…10 ciudăţenii din lume

ciudat12Echipa Guiness World Records se confruntă, în cele 60.ooo de solicitări de omologare a recordurilor primite anual, cu numeroase situaţii şi persoane cel puţin bizare. Pare greu de crezut, dar există în lume oameni care pot sări de sute de ori cu coarda pe o sârmă ori care pot ţine în gură mulţi şerpi deodată. Cu toţii au caştigat un binemeritat loc în Cartea Recordurilor la secţiunea talente bizare.
1) Cei mai mulţi şerpi cu clopoţei ţinuti în gură
Jakie Bibby (SUA) a ţinut în gură, timp de 12,5 secunde şi fără niciun ajutor, opt şerpi cu clopoţei vii, apucându-i de coadă. Recordul a fost stabilit la Guinness World Records Experience, în Florida, la 19 mai 2001.
2) Cel mai rapid înghiţitor de viermi
manohoran
C. Manoharan din India a înghiţit 200 de viermi în 30 de secunde. Manoharan vrea să îşi mai asume un record, acela de a-şi introduce doi şerpi pe o nară şi a-i scoate pe gură.
3) Cel mai scump WC din lume
wc-aur
În anul 2001, Lam Sai-Wing, un bijutier din Honk Kong s-a gândit să construiască un W.C. din aur masiv. Piesa este evaluată la 3.5 milioane de dolari. Este o investiţie paradoxală, din moment ce eşti dispus să arunci banii la W.C.
4) Cea mai ciudată dietă
michel-lotito
Francezul Michel Lotito a mâncat, într-un an, 128 de biciclete, 15 cărucioare de supermarket, 6 candelabre şi 2 perechi de schiuri.
5) Cel mai lung sărut
Un cuplu a reuşit performanţa să îşi ţină buzele lipite pentru o perioadă de 30 de ore şi 45 de minute. Recordul a fost stabilit în aprilie 1999 la Tel Aviv.
6) Cel mai respins bărbat
Americanul Keith Redman a fost refuzat de 8.800 de femei, atunci când le-a cerut, pe rând, în căsătorie.
7) Cea mai mare alăptare sincron
3.541 de femei din Philiphine şi-au alăptat simultan copiii la sân.
8 ) Cea mai lungă călătorie cu maşina
Emil şi Liliana Schmid, un cuplu din Elveţia, au plecat în anul 1984 într-o călătorie în jurul lumii. Timp de 18 ani au folosit aceeaşi maşină, o Toyota Land Cruiser din 1982. Au trecut prin 131 de ţări şi au parcurs mai mult de 316.000 de kilometri.
9) Cel mai mare dans al puiului
Pe 1 septembrie 1996, în localitatea Canfield County Fair din Statele Unite, brusc 72.000 de persoane au început să danseze în acelaşi timp un dans ciudat în care aceştia imitau puii de găină. Aici, dansul este tradiţional pentru nunţi si alte petreceri.
10) Cea mai mare greutate trasă cu pleoapele
Chinezul Dong Changsheng a tras o greutate de 1,5 tone cu pleoapele.
Sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu